Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Видео
30.05.2017

    Министър Красен Кралев гостува на предаването „Спортна треска“ по БНТ 1. В интервюто той гарантира, че и във втория си мандат начело на Министерството на младежта и спорта ще следи стриктно за справедливото разпределение и контролираното изразходване на държавните средства в спорта. „Справедливост – това е ключовата дума, която вълнува не само спортната общественост, но и всички българи. Като министър следвам буквата на закона и компромиси няма да правя”, заяви Красен Кралев.

11.05.2017

    Министър Красен Кралев говори пред БНТ за основните цели във втория си мандат начело на българския спорт. Сред очертаните от министъра приоритети е подобряването на условията за спорт в училищата, за което са предвидени 130 млн. лв. в следващите 4 години. Интервюто е взето по време на международния „Маратон Варна 2017“ и спортния празник в морската столица по случай Световния ден на предизвикателството.

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2019 Министерство на младежта и спорта